keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

15. matkapäivä, Tukholman satama 135 km 1 h 41 min

Koska lähdimme laivalla Helsinkiin, pääsimme satamaan juuri ennenkuin suurin työmatkaliikenne ruuhkauttaisi kadut. Tottakai liikennettä aina on suuressa kaupungissa, mutta huomattavasti helpompaa oli ohittaa keskusta aiemmin iltapäivällä.

Hiukan seikkailtiin jossain navigaattorin opastamalla reitillä, ei eksytty kuitenkaan! Kauaa ei tarvinnut jonottaa satamassakaan, kun meitä alettiin lastaamaan sisään laivaan. Laiva olikin varmasti täynnä, sen verran jonoissa oli autoja.

Ei aivan onnellisten tähtien alla lähtenyt meidän laivamatka käyntiin. Ensin oli avainkortit, jotka eivät sopineet oveen, sitten hytti oli siivoamatta ja viime lopuksi joku oli säätänyt termostaatin täysille, jolloin hytissä oli melkein 30 astetta lämmintä.
Jotenkin saimme lopulta asiat järjestymään ja raahauduimme syömään ajoissa, jotta pääsisimme nukkumaan ajoissa. Ateria oli herkullinen ja maltillisen kokoinen, söimme alkuruuan puoliksi ja  jätimme jälkiruuan kokonaan syömättä. Ei paha!

Vesilinjalla.

Yhteinen alkuruoka, joka oli hervottoman kokoinen!

Minä söin lihaa, tietty.

Reijolla kampasimpukka-parsarisottoa.
Aterian jälkeen poistuimme sopivalla vatsan täyttöasteella nukkumaan, sillä olo oli kummallakin aivan finaalissa. Ihanaa, rauhallista, ei myrskyä ja koiratkin olivat tyytyväisiä oloihinsa. Hyttikin oli jo jäähtynyt, helpotti huomattavasti nukkumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti