torstai 30. tammikuuta 2014

TORSTAI, Sint-Truiden

Tänään meillä on pakkauspäivä. Jonkun aikaa olemme saaneet levitellä tavaroitamme pitkin asuntoa, joten nyt sitten jälleen mietimme, kuinka saada ne mahtumaan takaisin. Jotenkin niiden määrä on myös salamyhkäisesti lisääntynyt! Kun lähdimme 18. tammikuuta, olimme varautuneet vain reilun viikon mittaisen matkan tekoon ja lastanneet tavaramme sitä silmälläpitäen. Tämän vuoksi olemme joutuneet tekemään uudelleen järjestelyjä, koska tässä on kulunut viikon verran ylimääräistä aikaa. Sää täällä on myös ollut lämpimämpi kuin mitä alunperin oletin. Ei ihme kyllä räntäsadetta, eikä pakkasta!

Tänään kävimme hakemassa leipomossa Limburg Vlaai-nimistä torttua maistiasiksi, sillä sulhon omistaja sanoi, ettemme voisi lähteä maasta sitä maistamatta. Muutenhan olemme herkutelleet täällä ihan normaalisti suklaalla, mutta tänään sitten kokeilimme tuota leivonnaista ja on pakko myöntää, että herkullista se oli.

Loppumatkan suunnitelmana on huomenna ajaa Saksassa Bakumin lähelle, lauantaina Tanskan puolelle rajan yli, sunnuntaina Ruotsin puolelle uuden sillan yli, maanantaina Jönköpingin maisemiin sekä tiistaina lähelle lauttarantaa Tukholmassa. Laivahan lähtee tiistaina 4.2. klo 20 maissa Tukholmasta. Kotona Kokkilassa olemme toivottavasti keskiviikkoaamuna, huokaus.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti