lauantai 4. tammikuuta 2014

Ruuanlaittoa kotona

Kaupassa on aivan mahdoton välillä hillitä itseään, koska raaka-aineiksi tarjotaan mitä herkullisempia tuotteita. En muista milloin viimeksi olisin syönyt possunkyljyksiä ja nyt tartuin houkutukseen. Lisäksi ostin myös naudanlihaa pataa varten, mutta siihen tarvitsen muita aineksia, joten sen valmistusvuoro on myöhemmin.

Kyljyksiä suurpakkauksessa, alle 3 euroa kilo.
Olin ottanut  tekemääni joulusinappia mukaan ja vetelin ensin voidella kyljyksen
molemmat puolet sillä, jonka jälkeen jauhotin ne vain yhteen kertaan.
Paljon voita ja ruskistamista.
Nam.
Kuullotin sipulia padan pohjalle, sitten kasasin kyljykset pinoon
ja lopuksi ruskeakastike perään.
Tässä pata ennen uuniin laittoa.
Ja tässä, kun olin ottanut sen uunista. Pidin pataa uunissa
tunnin verran n. 170 astetta.
Lopputulos syötävissä illalla, erittäin terveellistä :)! Pakko myöntää,
että olivat herkullisia. Possunliha oli erinomaisen mureaa.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti