sunnuntai 26. tammikuuta 2014

SUNNUNTAI, Genk - Sint-Truiden, 35 km

Muuten tämä aamu oli toisinto eilisestä, mutta tavaroiden pakkaaminen toi hiukan enemmän puuhaa puolen päivän aikaan tapahtuvaan majoituksen vaihtoon. Hotellielämä sai nyt riittää. Vuokrasimme mökin sopivan matkan päähän sulhosta, jonka luona  on varmaan tulevalla viikolla piipahdettava muutaman kerran. Täällä saamme olla rauhassa maaseudulla. Lisäksi voimme palata vatsaystävällisempään ruokavalioon, jota ennätimme jo Ranskassa menestyksekkäästi toteuttaa.

Kävimme lenkillä vielä kerran hotellin viereisessä puistossa ennen lähtöämme Sint-Truideniin, missä nautimme lounaan hyvillä mielin. Kaupunki oli kaunis, mihinkään ei ollut kiire, jopa sää oli suosiollinen, 7 astetta lämmintä ja aamupäivä Genkissä oli ollut aurinkoinen. Illaksi on lupailtu sadetta. Saavuimme kolmen aikaa mökille, jossa sen omistaja jo odotti meitä ja luovutti meille avaimet. Voin vakuuttaa, ettemme vielä kertaakaan ole yöpyneet tällaisessa majoituksessa! Juuri tällaisia erikoisia yöpymispaikkoja olemme etsineet. Viehättävän kodikas vanhanaikainen leipurinmökki, tunnelmaa on vaikka muille jakaa :). Kuvia voi katsella airbnb:n sivuilta tästä osoitteesta.

Huomenna jälleen verikokeeseen progesteroniarvon määritystä varten aamupäivällä, jotta saisimme tarkempaa tietoa Lissun juoksun edistymisestä. Eiköhän se aikataulukin vielä siitä selviä. Pidelkääs nyt kaikkia olemassa olevia peukaloitanne ylhäällä meille, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti