sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Viikko 22

Maanantaista perjantaihin olin reipas heti aamusta ja pyöräilin tilapäiseltä asunnolta poikani luo. Puolisen tuntia raikkaassa kesäaamussa, hurghh! Välillä tuli vettä ja räntää, mutta onneksi vain välillä eikä koko ajan! Iltapuolella sama matka tuntui mukavan leppoisalta myös sään puolesta.

Voiko ihanampaa aamua olla? Kaunista, vaikka kylmää.
Tällaisia aamuja lisää kiitos.

Mun punainen kaunotar, kauppareissulla yhtenä aamuna.

Lisää jäätelötestauksia, ei mene tämäkään jatkoon, mutta ihan
kiva oli maistella.
Pian 90 vuotta täyttävä kampaamo, jossa omistajana
toimineet äiti että tyttärensä ovat leikanneet hiuksiani!
Ihan huippupaikka!
Perjantaina puolen päivän aikaan Reijo tuli hakemaan minua reissuun Iisalmeen. Vettä satoi melkein koko kolmetuntisen matkan ajan, kovin oli kylmää ja harmaata kesäkuun toisen päivän säätila! Olimme valinneet hotelliksemme Hotel Golden Domen sen erikoislaatuisuuden vuoksi eikä meidän tarvinnut pettyä! Huoneet sekä yleiset tilat olivat todella koristeellisia, eikä tätä paikkaa olisi entiseksi Evakkokeskukseksi voinut uskoa. Hämmästelimme suut auki paikan erikoisuutta vielä illallisella, sillä myös ravintolan sisustus oli todella erilainen. Positiivinen kokemus kerrassaan! Voimme vain suositella kaikille piristävää vaihtelua kaikkien ketjupaikkojen jälkeen.

Kylmää kyytiä! Iltapäivän huima lämpötila kesäkuun
toisena päivänä, 3,5 astetta. Sentään plussaa!


Harmi, ettei aurinko paistanut, kupoli olisi hohtanut kultaisena.

Tässä toiselta kulmalta.

Muisto Evakkokeskuksesta. (linkki)

Ravintolan upeat lasimaalaukset.

Kaikenkaikkiaan kolme lasimaalausta koristaa yhtä seinää
tässä ravintolassa.

Iltakahvilla raparperipiirakkaa.

Äiti ja tytär majoittautuneet selät vastakkain, vaikka tilaa olisi
ollut muuallakin.


Lauantaina sitten oli vuorossa juhlapäivä. Lapsuuden aikaisen parhaan ystäväni tytär pääsi ylioppilaaksi. Mukavaa oli pitkästä aikaa pistäytyä suomalaisissa juhlissa. Hiukan on erilaiset meiningit kuin Ranskassa. Mukavaa oli myös tavata ystävää, jonka kanssa lapsuudessa vietin paljon aikaa sekä nähdä hänen sisariaan.

Hotellin aulatiloja.

Pääravintolasali ja sen seinämaalaukset. Melkoinen aamiaishuone.

Aulasta kuvattua.

Sunnuntaina oli ohjelmassa kotiinlähtö, reissu oli miellyttävä, vaikkeivät sääolosuhteet meitä suosineetkaan. Kaipa se kesäkeli sieltä tulee joskus ajattelin lähtiessämme aamulla ja kas, niinpä se toive toteutui jo samana iltana saavuttuamme Etelä-Savoon, vai mitäs tuumaatte illan lämpötilalukemista?

Ihana kesä-ilta!

Miellyttävät lämpölukemat!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti