perjantai 13. helmikuuta 2015

Talvi on loppunut!

Tällä viikolla sää on ollut ihanan keväinen. Maanantaina aurinko siivitti mukavasti lämpötilan 15 asteeseen. Edellisviikon tuulinen ja kolea talvisää oli ohi! Niinpä olemme saaneet nauttia koko viikon todella aurinkoisesta ja lämpimästä säästä. Vielä tänään iltapäivällä lämpötila nousi 18 asteeseen. MUTTA nyt viikonloppuna on luvattu sadetta sekä vähän kylmempää. Varsinkin Toulousessa, jonne suuntaamme tämän kertaisella viikonloppureissullamme.

Lunta satoi tunnin verran. 

Jotain valkoista katolla havaittavissa juuri ennen kuin se suli pois.


Opiskelu on vienyt viime viikkoina totaalisesti kaiken ajan, nyt lomalla huomaan, kuinka paljon tehtäviä on jäänyt rästiin. Tulevaisuudessa helpottaa hiukan, kun koulua on vain kahtena päivänä viikossa iltapäivisin. Minusta ei olisi kyllä kokopäiväopiskelijaksi, se tuli erittäin selväksi tuon intensiivijakson aikana. Olo oli kuin jyrän alle jääneellä päivän päättyessä. Kova motivaatio on silti suorittaa ranskan kielen tutkinto 21.5., minkä jälkeen on pakkauspuuhat edessä ja matka Suomeen voi alkaa.

Kevään ensimmäinen piknik ystävien kanssa tiistaina.

Jälkkärikahvit juotiin kotiterassilla mansikkakaun kanssa.


Sen verran sain itsestäni tänään irti loman kunniaksi, että pääsin sauvakävelyporukan kanssa lenkille. Vauhti oli hurjaa tottumattomalle, mutte seurassa oli mukava kävellä ja jutella kaikenlaisia. Ensi viikolla uusiksi, kunhan reisilihakset ovat vähän ennättäneet toipua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti