sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Rialton sillalla aamulla ja illalla

Eilen illalla gondoliajelulla olimme nähneet Rialton sillan ja niinpä tänään aamusta päätimmekin suunnistaa sinne uudelleen, maitse tällä kertaa. Lähdimme hyvissä ajoin kävelemään, sillä sadetta oli lupailtu tälle päivälle. (tätä kirjoittaessani illalla aurinko paistaa vieläkin!)

Sunnuntaiaamuna olisi paljon rauhallisempaa, niin kuvttelimme, mutta törmäilimme jatkuvasti turistiryhmiin, jotka myös olivat lähteneet ajoissa liikkeelle. Löysimme kuuluisan sillan ja kiertelimme vähän aikaa sen ympäristössä. Postuimme kuitenkin mielellämme rauhallisemmille seuduille, joten kokeilimme paikallista lossia, eräs gondoli kulkee kanaalin yli kuljettaen ihmisiä kahden euron maksua vastaan.

Pääsimme hienosti ruuhkista eroon ja etsimme ruokapaikan, sillä pian olisimme kotomaisemissa. Löysimmekin sellaisen, jossa Reijo saattoi kokeilla paikallista risottoa. Hän rakastui oitis sen makuun. Päätimme ottaa vielä jälkkärit tässä paikassa ja on pakko myöntää, että kaikki maistui herkulliselta. Ihanaa mennä omaan sänkyyn kaiken tämän vyörytyksen jälkeen.

Olimme suunnitelleet lähtevämme tutustumaan illalla alueeseen Rialton sillan toisella puolen, paikkaan, jossa emme vielä olleet vierailleet. Matkasimme ensin vesibussilla melkein rautatieasemalle saakka ja sieltä kävelimme kotiin. Matkalla eksyimme "paratiisiin", jossa saimme iltapalaksi herkkuja. Eevat olivat poikkeuksellisesti Paratiisissa töissä! Melkoinen nimi ravintolalla...
Jäätelökioskin kautta kotiin ja mutteripannulla kahvia, siinä on kaikki, mitä ikinä saattaa toivoa :).

Huomenna taidetaan palata puistomaisemiin, sen verran hienoa Sant Elenan saarella oli!

Aamukahvilla.

Kukkia koristeena.

Naamiokaupan ikkunassa.

Puutarhoja ei ollut, joten kaikki liikenevä tila
ulokkeilla käytetään hyödyksi.

Rialton silta.

Sillalta kuvattua liikennettä.

Naamioita löytyi monenlaisia.

Herkullinen salaatti, nam.

Reijo tykkäsi risotostaan myös.

Reijon jälkkäri.

Mun kippo.

Yhden miehen mentävä katu.


Rialton silta illalla toiselta puolen kuvattuna.

Paratiisi Venetsiassa.

Pieni hattukauppa sivukadulla.

Hieno silinteri.

Rouvien hattuja.

Kukkasia parvekkeella.

Kukkia ja vielä...

...  kukkia.

Aurinko hiipii nukkumaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti