sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kotona!

Eilen oli upea sää ja jopa todella niin lämmin, jotta saimme ehtoolla istuskella grillikatoksella syömässä parit kunnon wilhelmit. Katiskat ovat jo järvessä ja saunaankin on kertaalleen päästy, tuntuu aivan kuin kesän avaus olisi suoritettu, säätila täytynee vaan hyväksyä ja pukeutua kelin mukaan.
Meidän oma rantaravintolamme odottelee avokeittiöineen
nälkäisiä ruokailijoita.
Koska tälle päivälle oli sadetta luvassa, emme halunneet kauheasti intoilla ulkotöiden kanssa. Eilen kotimatkalla huomasin Kuortissa avatun uuden ravintolan. Sinne siis heti, ettei vatsaparka ennätä vaan kuvitella, että pääsee huilaamaan. Kuortin kievari (linkki) kuulosti mukavalle paikalle nettisivujensa perusteella ja paikan päälle päästyämme totesimme kuvitelman oikeaksi.

Jokiraputerriiniä, kylmäsavulohta ja mätikastiketta

Vuohenjuustokasviksia

Härän sisäfilepihvi, metsäsienikastiketta, valkosipuliperunaa

Kuhaa ja lohta kievarin tapaan, metsäsienikastiketta ja uudet perunat


Paistetut ohukaiset ja vadelma sorbettia

Suklaamarkiisi


Näin jälkeenpäin voin vain huokailla ja suositella paikkaa kaikille, sen verran kiva ensikokemus meillä oli. Varmasti menemme toistekin. Onneksemme se sijaitsee aivan lähellä!

Muuten sunnuntai meni laiskotellessa, kuten pitääkin...

2 kommenttia:

  1. Heips! Ikävähän sinua tuli kun ei Sulamossa näy sun tekstejäs! Olen kyllä itsekin ollut tosi laiska kirjoittelemaan nyt kesällä. Hyvää kuuluu ja painokin pysynyt melko hyvin kuosissa. Huomenna ukon kanssa hopeahääpäivän viettoa kalassa ja veneilemässä. Haleja miljoona! t. Anne

    VastaaPoista
  2. Hei Anne! Äläpäs sure, aikansa kutakin kestää :)! IKesällä kuuluukin keskittyä kaikkeen muuhun kuin netin ääressä istumiseen...

    Ihanaa kuulla, että sulla sujuu hyvin ja vielä hopeinen hääpäiväkin, MAHTAVAA, SUPERONNITTELUT, <3<3 <3!!! Haleja takas ainaski saman verran!
    eila

    VastaaPoista