tiistai 16. syyskuuta 2014

Tukholma-Hillerstorp 385 km

Aamulla laivasta poistuminen suoritettiin tyylillä ja rutiinilla, mitä nyt navigaattori aiheutti jälleen sydämentykytyksiä sammumalla kesken kaupungissa seikkailun, mutta tämäkin tilanne saatiin hallintaan seuraamalla opasteita :))). Oli ihanaa ajaa leppoisan liikenteen mukana Tukholmasta lounaaseen suuntana Hillerstorp.

Selvisimme kahden pysähdyksen taktiikalla, hyväksi todetulla menetelmällä aiemmalta reissulta koettuna. Heti Tukholman jälkeen pysähdyimme ensimmäiselle mahdolliselle levähdyslueelle pissattamaan koirat, sillä satamassa emme halunneet jäädä yrittämään ulkoiluttamista. Asiat tuli toimitettua ja toisten aamukahvien jälkeen matka jatkui. Ajettuani pari tuntia Reijon nuokkuessa etupenkillä, pysähdyimme toiselle tauolle. Koirat saivat jaloitella ja me ihmiset nautimme välipalaa auringon paisteessa aamusumun hälvettyä. Reilun puolen tunnin tauon jälkeen matka jatkui ja olo oli virkistynyt.

Saavuimme Hillerstorpiin pian puolen päivän jälkeen, kävimme kaupassa eväsvarastoa täydentämässä, jonka jälkeen suuntana majapaikkamme. Oli ihana päästä levolle ajoissa.

Päikkäreiden jälkeen kävimme läheisessä metsässä kävelyllä ja saimme pitää koiria vapaana. Lissu päätti käväistä juoksentelemassa nuoren hirven perässä, se kun oli aivan rauhassa syömässä omenoita erään talon lähistöllä. Olikohan cityhirvi? Mamma sentään katseli järkevänä tyttärensä touhuja kauempaa :).

Istuskelimme alkuillasta pihalla kahvilla auringon paistaessa lämpimästi. Täälläkin on lupailtu kaunista säätä tälle viikolle. Majapaikkamme tarjosi meille saunan ja toki sitä piti testata. Ihan hyvät löylyt oli sähkökiukaassa.

Matka on siis alkanut leppoisissa merkeissä, auringon paistetta ja rentoa menoa, toivottavasti tällaisia päiviä tulee lisää!

Levähdyspaikalta lähdössä

Navigaattorissa saapumisaika perille 12.05

Välillä taas sumetta

...ja onneksi suurimmaksi osaksi sitä paistettakin!

Majapaikka omalla pihalla ja sisäänkäynnillä

Sauna kaikessa yksinkertaisuudessaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti