keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Hillerstorp-Lundby 370 km

Juuri kun olin toivonut lisää rentoja päiviä, aamu alkoi hässäkällä: auto ei käynnistynyt! Virta-avainta kääntäessäni valot vilkkuivat kilpaa, mutta ääntäkään ei kuulunut, arghhh. Akku oli saanut tarpeekseen matkanteostamme. Se oli varmaankin ainoa asia, jota emme olleet tarkistaneet...
Onneksi majapaikan isäntä sai läheiseltä korjaamolta miehen paikalle, joka käynnisti automme apuvälineillään, jotta pääsimme uuden akun ostoon. Kokonaisuudessaan tämä episodi vei vain puolitoista tuntia, mutta tuntui ikuisuudelta! Kaikenlaisia ajatuksia kävi mielessä, pakko tunnustaa...

Akun vaihdon jälkeen matka jatkui Värnamosta kohti Lundbytä. Puolitoista tuntia ajoa ja tauko, jonka jälkeen oli vielä samanmoinen matka jäljellä. Tietyö vaikeutti hieman Kööpenhaminan ohitettuamme matkantekoa, mutta lopulta pääsimme perille majapaikkaamme Lundbyn rauhaan. Tulimme sillan kautta Malmöstä Kööpenhaminaan, vaikka navigaattori yritti meitä lautalle opastaa melko väkisin.

Tällä kertaa meitä onnesti ehkä eilistä paremmin, sillä sen lisäksi, että olemme ainoat asiakkaat talossa, saamme pitää koiria isossa aidatussa pihassa vapaana! Talon omistajalla on koira ja hän piti velvollisuutenaan tarjota meidän koirillemme vapauden ulkoilla pihallaan. Tosin, meitin likat eivät juuri ymmärrä ison pihan etuja, jollei niiden kanssa tee siellä kierrosta, niin kiinni ne ovat ihmisissä. Odottavat vaan portin luona, että pääsevät rapsutuksia kerjäämään.

Aurinko paistoi matkalla siten, että tuli oikein hiki välillä. Huomenna on varmaan laitettava shortsit jalkaan. Täällä perillä asteita oli tullessamme 20 ja korkeimmillaan lämpötila oli Malmössa 22,5 astetta.

Siltamaksukaistat

Siltamaksut ajoneuvoluokittain

Hieno keli, komea silta ja upeat näkymät 

Lujalta näyttää kiinnitykset

Kööpenhamina siellä häämöttää, tosin sillan jälkeen vielä tunneliin,
joka on nelisen kilometriä pitkä.

Likat majapaikan pihalla


Naapurin tontilla kavereita

... ja toisenlaisia kavereita viereisellä tontilla.
Yläkerran huoneemme, jossa monsieur R etsii olennaistaan :).

Majapaikkamme Lundbyssä, kivan tilava piha likkojen juoksennella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti