keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Uudistuksia


Tänään tapahtui monenlaista uudistamista. Olen jo pitkään halunnut kokeilla aivan lyhyitä hiuksia, mutta vasta nyt rohkeus (ja kampaaja) antoi periksi. Marssin täkäläisen parturin pakeille ja sanoin, että haluan hiukset pois. Niin tehtiin ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen :).

Keittiössä, vaikka näyttikin modernilta kuvissa, ei ollut uunia (sama juttu aiempina vuosina asuntojemme kanssa), jota nimenomaan kaipaan ruuanlaittoon. (pizzaa...) Edellisvuonna katselimme pikku-uuneja kaupasta, mutta kolmen viikon oleskelun vuoksi emme sitä ostaneet. Nyt tuntui paljon järkevämmältä se hankkia ja niinpä haimme sen kaupasta. Väsäsimme yhdessä makaronilaatikon näköistä ranskalaista versiota. Myös lämpimiä voileipiä on jo tehty uunissa, nam. Nimesin uunin retkiuuniksi, senverran kätevän kokoinen se on. (suurinpiirtein mikroaaltouunin kokoa) Sen grillaus- ja kiertoilmatoiminnot tekevät ruuanlaitosta vähän monipuolisempaa.

Ostin Reijolle maaliskuussa Pariisista PUNAISEN hatun, jota hän on nyt alkanut käyttää täällä. Uudistumista sekin ;).

Muuten elämä sujuu normikaavan mukaan ja minusta tuntuu kuin olisimme olleet täällä jo kauemmin kuin viikon verran. Reijo taas sanoo, että hänestä tuntuu kuin pari päivää olisi vain kulunut. Mutta tänään tuli viikko täyteen ja vielä on muutama viikko jäljellä ;))).

 Ranskalaista makaronilaatikkoa ;).
Voileivistä ei valitettavasti ehditty ottaa kuvia. (kummallista?)

 Uusi Retkiuuni.

 Mies ja Chapeau Rouge

 Aurinko paistaa.

 Lyylin uusi tyyli.

Yhdessä teimme myös ratatouillea, joka on helppo valmistaa,
vaivalloista vain aineksien pilkkominen.
Ulkonäkö ei niin hyvä kuin maku.TUULISTA, AURINKOA , 19 ASTETTA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti