tiistai 19. marraskuuta 2013

Suunnitelmia

Toivuttuamme tulomatkan rasituksista teimme rutiinilla matkasuunnitelman tammikuun lopun paluumatkaa varten. Lähdemme hyvissä ajoin liikenteeseen, koska meidän on pysähdyttävä Parisiissa hakemassa passit konsulaatista. Harmillinen, mutta opettavainen reissu sekin.

Paluumatkamme näyttää siis teoriassa tältä:
18.1. Villefranche-Sur-Saone, Ranska
19.1. Epernay/Pariisi (kaksi yötä)
21.1. Luxemburg (kaksi yötä)
23.1. De Bilt, Hollanti
24.1 Hittfeld, Saksa
25.1.Odense, Tanska
26.1. Lagan, Ruotsi
27.1. Södertälje, Ruotsi
28.1. Turku ja kotona ollaan.

Majoitukset olemme valinneet lähinnä sijainnin vuoksi erityyppisiin hotelleihin, jotka sattuivat miellyttämään netistä saadun kuvauksen perusteella, mukaan mahtuu huoneita ihan moottorihotellista linnamajoitukseen (jeeee!). Yritämme tällä reitillä välttää Saksan moottoriteitä parhaan kykymme mukaan :).

Tarkoituksenamme oli myös käydä täältä Canet-en-Roussillonista käsin muutamalla pidemmällä retkellä ja ensimmäinen retki ensi viikolla suuntautuu Costa Bravan seudulle. Se on siis rannikkoseutu Koillis-Espanjassa, Välimeren puolella, eikä kovin kaukana meistä. Yövymme siellä muutaman yön ja kiertelemme tutustumassa ympäristöön.

Kunhan pääsemme takaisin Suomeen, alamme suunnitella seuraavaa muuttoa :). (... ja Reijo tykkää :D) Jo ennenkuin tiesimme, että minusta tulee mummi ensi helmikuussa, olimme puhelleet Reijon kanssa muutosta pois rannikolta lähemmäs Keski-Suomea kesiksi ja talvethan asuisimme edelleen ulkomailla. Reijo haluaa muuttaa pois Salosta järven rannalle. Tämä lapsenlapsen saaminen vain vauhditti päätöstämme. Muutos ja muutto ovat isoja asioita ja voi tulla vielä monta mutkaa tähänkin matkaan, mutta aikomus on yrittää ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti