perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuoden viimeistä viikkoa vietetään

Tämä viikko on sujunut rauhallisesti, koskapa jouduin lepäämään pari päivää pikaisen vatsataudin vuoksi, eikä Reijokaan ole katsonut aiheelliseksi alkaa yksin riehumaan 😁. Uusista kyläilykutsuista on ollut helppo kieltäytyä, vatsatauti on ollut riittävä syy. Tänään meille tulee tuttavapariskunta vierailulle uudenvuoden yli, he lähtevät takaisin samana päivänä, kun Reijo lähtee Suomeen. Onneksi olen jo sen verran paremmassa kunnossa, että voimme mennä illalla syömään ravintolaan pitkästä aikaa. Valitsimme paikaksi Canet Villagessa sijaitsevan ravintola Le Vigatanen, jossa olemme yhden kerran poikenneet aiemmin. (linkki)

Tulevat Suomen matkat molempien osalta ovat hallinneet keskustelujamme ja loputkin matkajärjestelyt junalippuineen ja hotellivarauksineen on tehty. Olemme suunnitelleet myöskin kevään paluumatkaa ja tehneet siitä lopullisen version, sillä ensimmäiseksi tekemämme meni uusiksi suunnitelmien vaihdon vuoksi. Ulkoilua upeiden säiden vallitessa ei ole voinut välttää, vaikken kävellä ole joka päivä jaksanutkaan, jolloin olen vaan istuskellut pihalla.

Säätilassa on tapahtunut huomattava muutos. Eilen aamulla yölämpötila oli lähellä nollaa. Reijo kertoi aamulenkillä nähneensä jääpeitteen lätäkössä. Nyt on talvi saapunut vihdoinkin tänne etelään. Vielä alkuviikosta ei sitä olisi uskonut. Onneksi aurinkoiset säät jatkuvat, koskapa silloin päivälämpötila nousee ihan mukaviin lukemiin. Poikkeuksellisesti valokuvaaminen on jäänyt tällä viikolla, siksipä tämä kirjoitus saa olla ilman kuvitusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti