lauantai 31. joulukuuta 2016

Paluuaikataulu suunniteltu

Jälleen kerran vietimme Reijon kanssa muutaman tunnin verran parina päivänä paluumatkaamme suunnitellen. Nykyisin sen pitäisi sujua jo rutiinilla, mutta aina joutuu tarkasti miettimään, mitkä ovat kulloisenkin matkan kriteerit. Välillä on matka tehtävä suorinta mahdollista reittiä ja välillä, kuten nyt joutuu hiukan viivyttelemään taktisesti, että pääsee kesärenkailla ajelemaan Suomen kevätsäässä. Kompromissejakaan ei voi välttää.

Teimme suunnitelman jo hyvissä ajoin ja sisällytimme siihen vihdoin viikon Itävallassa. MUTTA ystävämme Strasbourgissa painostivat meitä tulemaan heidän vuoristomajalleen keväällä ja tuskaisen tuumaustauon jälkeen jouduimme perumaan Itävallan osuuden ja sen sijaan matkaamme keväällä vajaan tunnin verran Strasbourgista luoteeseen, Vosgesiin. Lisäksi huomaa juuri, kun on saanut kaiken valmiiksi, että laivat ovat aivan täynnä pääsiäisen sattuessa ajallisesti matkan loppupään päivämäärin eli ei aivan helpoimmalla kaavalla onnistuneet meidän suunnittelut.

Koskapa aikataulu meni osaltaan uusiksi, laitoimme sitä sekaisin vähän lisää ja lisäsimme visiitin Marseilleen maaliskuun loppuun samalta istumalta. Samalla kokeilemme uutta lauttayhteysreittiä Rostockista Gedseriin, kun aina ennen olemme ylittäneet Fehmarninsalmen Puttgardenista Rödbyhyn. Uusi suunnitelma, toivottavasti lopullinen versio, näyttää nyt tältä:

30. 3.-2. 4. MARSEILLE
RANSKA

2. 4. LENT
RANSKA

3.-7. 4. VOSGES
RANSKA

7-9. 4. TALTITZ
SAKSA

9. 4. ROSTOCK
SAKSA

10. 4. KVIDINGE
RUOTSI

11. 4. BETTNA
RUOTSI

12. 4. TALLINKSILJA



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti