torstai 22. joulukuuta 2011

Retki terassille

Olipas taasen välipäivä, jolloin ei malttanut pysytellä kotosalla, koska taivas oli täysin pilvetön heti aamusta. Koska huomenna olemme suuntaamassa jälleen rantaan, ehdotti kumpparini tänään terassilla istumista. Siispä Peugeot käyntiin ja auton keula kohti Grassea, kaupunkia, johon emme vielä olleet tutustuneet. Tultuamme kaupungin liepeille totesimme pikkukylät, joiden ohi ajelimme, paljon viehättävimmiksi, siten itse kaupunki jäi kokematta. Eikun takaisin paanalle ja bongaamaan terassia auringossa. Auton mittari näytti puolen päivän aikaan 15 astetta ja tuulen voimakkuus oli suunnilleen nolla. Istuskeltuamme ulkona jonkun aikaa muistui kauppareissukin mieleen ja lähdimme jatkamaan matkaamme.

Koska tänään oli minun vuoroni toimia kuljettajana, poikkesimme vielä toiselle terassille, nautimme täysillä auringosta ja söimme pikku lounaan, josta tyypillinen kuva otettuna, kun puolet ruuasta on jo syöty :).

Kauppaan oli huomattavasti helpompi mennä lounaan jälkeen, vaikka herkkuja "jouduimme" silti ostamaan. Tänään tuntui ihan lomapäivältä... iltapäivän lämmössä mitattuna se tarkoitti +18 astetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti