sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Viikko 6

Keskiviikkona tulin reissusta iltapäivällä kotiin ja purin samantein matkalaukun, enkä tuntenut väsymystä lainkaan. Tiesin sen tosin tulevan pian, joten päätin huilata seuraavan päivän suosiolla. Mukavaa oli tulla kotiin!

Torstaina en liikuttanut eväänikään, ruokahuoltokin oli Reijon hommia. Katselimme teeveetä yhdessä ja nukuin reilut päiväunet. Sen verran poikkesin naapurissa, että ilmoittauduin saapuneeksi.

Perjantaina kävimme koko porukka kävelyllä Barcaresissa, josta muutamat kuvat tällä sivulla. Sauvakävely saa vielä odottaa ensi viikkoon. Kauppareissulla ostimme keittotarpeita oikein urakalla ja niinpä saamme syödä varmaan koko viikon erilaisia keittoja. Kuulin ensimmäisen kerran mustarastaan laulavan (linkki), tuntui aivan keväältä jo!

Lauantai meni ruokaa laittaessa. Nyt on pakasteessa valittavana kala-, kalkkuna- tai pinaattikeittoa.. Leivoin myös donitseja, sillä monsieurin kahvileipävarasto huusi tyhjyyttään. Harmi, kun en muistanut ottaa kuvia. Tosin ne taisi tulla syötyä ennätysnopeasti!

Sunnuntaina innostuin tekemään lättyjä jälkiruuaksi. Katselimme teeveetä ja otimme rennosti koko päivän. Päivän vaellus peruttiin, niinpä kotipäivä oli aivan tervetullut.


Täällä meillä aurinkoista, mutta pohjoisessa näkyvillä runsaat
synkät pilvet.

Likat tykkäävät juosta meidän väliä, tosin madame on välillä
viisas ja jää puoleen väliin odottamaan tytärtään 😄

Ranta oli muuten tyhjä, koska olimme taasen ulkoilemassa
lounasaikaan.

Lissu ottaa juoksemisen tosissaan, kun äitinsä säästelee
viisaana voimiaan.

Lissu 5 vee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti