sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Viikko 9

Maanantaina meillä oli monta rautaa tulessa (siivous, kauppa-asiat, koirien "kauneushoitola"käynti ja ystävän luona piipahtaminen), mutta onneksi selvisimme päivästä kunnialla. Kukkaskuvat ystävän pihalta.






Tiistaina oli sateen uhka päällä, mutta lähdimme siitä huolimatta kävelylle ennen puolta päivää. Tippaakaan ei tullut niskaan vettä, sen sijaan saimme hyvän mielen lintujen kevätkonsertista sekä muista kevään merkeistä.







Keskiviikkona lähdin aikaisin aamulla vaellukselle, josta jo kirjoitinkin hiukan erikseen. Vaikka itse vaellus ei ollut pitkä, matkat kestivät harmittavan kauan (1h 30 min suuntaansa), jolloin päivälle tuli pituutta 8 h. Uskomattoman lämmintä säätä myös vuorilla.




Torstaina pistäydyimme synttärikahveilla ystävän luona ja nautimme upeasta säästä merenrantakävelyn jälkeen myös piknikillä. Aamuisin olen saanut herätä mustarastaan kirkkaan kauniiseen lauluun jo klo 6:35. Päivä on muutenkin pidentynyt huimasti! Aurinko nousee klo 7:18 ja laskee 18:41.









Perjantaina pidin kotipäivän ja nautiskelin aamupäivän laiskottelusta. Illalla kokkailimme yhdessä ruokaa ja nautimme kotiravintolan antimista vanhaa ranskalaista musiikkia kuunnellen.





Lauantaina aloitin leipomisen jo heti aamusta. Tein perunarieskoja perunamuusista ja ohrajauhoista, herkullisia ja nopeita valmistaa. Lisäksi leivoin valmiiksi ensi viikon suomi-lounaalle saaristolaisleipää. Tuli hyvä tuoksu keittiöön. Sopivaa puuhaa sadepäivälle.





Tänään sunnuntaina en halunnut lähteä vaellukselle, vaikka olinkin sitä jo kauan suunnitellut. Kurkussa tuntui eilen pistosta ja pidin viisaimpana odotella ja katsastaa, mihin suuntaan  tämä vie. Sen sijaan tavaroiden pakkaus ja selvittely jatkuu. Siinäpä sitä puuhaa riittää. Lähtöpäivä siintää jo reilun kolmen viikon päässä, kääk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti