maanantai 26. lokakuuta 2015

Synkässä säässä matkalla Espanjaan

Aamulla vuorossa vaihteeksi auton pakkausta ja suunta Espanjaan. Olimme vuokranneet asunnon airbnb:n (linkki) kautta läheltä Barcelonaa ja tarkoituksenamme oli tutustua tähän kaupunkiin paremmin. Toki olimme pyörähdelleet sen kaduilla pikaisesti, mutta nyt oli aika hortoilla siellä kunnolla.

Lähtiessämme satoi ja osan matkaa saimme myös ajella sateessa. Onneksi se ei haitannut suuremmin, sillä pysähtyessämme Portboun satamaan vesisade oli lakannut ja saimme nauttia kaffet terassilla.

Olimme sopineet saapuvamme majapaikkaamme klo 14 ja todettuani, ettemme ehtisi tuohon aikaan, lähetin viestin avainten luovuttajalle. Kaikkipa ei sujunutkaan aivan sovitusti, sillä numero, joka meille oli annettu, oli väärä, joten loppuillan kulutimme istuen sohvalla erään hotellin aulassa ja selvitellen uutta majapaikkaa. Onneksi ystävällinen hotellihenkilökunta antoi meidän lainata verkkoaan.

Lopulta pääsimme erääseen hotelliin (linkki)yhdeksi yöksi ja saimme järjestymään Arenys de Mar'ista pysyvämmän yösijan oleskelumme loppuajaksi. Uupumus iski matkailijoihin tämän ylimääräisen hässäkän vuoksi, mutta onneksi saisimme nukkua aamulla pitkään. Tässä kuvia mutkaisen reittimme varrelta.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti