lauantai 22. marraskuuta 2014

Ravintolakriitikon vapaapäivä Noitaravintolassa

Ihanaa syödä pizzaa välillä, siis pelkästään! Ei salaattia, ei alkuruokia, mutta ei myöskään jälkiruokaa, sopivan yksinkertaista. Pizzasta jäi tosin puolet syömättä (ei huolta, Reijo otti sen mukaan ja lupasi tuhota huomenna), vaikka tilatessa tuntui, että parikin kappaletta saisi helposti uppoamaan :P.

Vaikka kriitikolla onkin vapaapäivä, on mainittava ikäänkuin sivulauseessa, että tulemme tänne toistekin. Löysimme nimittäin noitaravintolan! Jostakin syystä ravintolan omistajat ovat ihastuneet noitiin ja sisutuksessa oli monta kivaa yksityiskohtaa, joita valitettavasti en ehtinyt kuvaamaan tarkemmin. Nimikin ravintolalla on lainattu noidalta: La Sorcière.

Palvelu ravintolassa oli erittäin ystävällistä (perheravintola) ja ruuassa ei ollut mitään moittimista! Eksyimme onneksi vahingossa ravintolaan lenkin päätteeksi (viisasta?) ja koiratkin olivat tervetulleita ravintolaan. Ne saivat rapsutuksia ja vettä tarjoiltiin niille heti ilman pyytämättä. Tosin, rouvatiikeri olisi mieluummin ottanut jotain syötävää listalta, mutta sille ei jostain syystä tarjottu listaa luettavaksi. Koirien ruokalista, hmmm, siinäpäs idea kulinaristien luvattuun maahan myös kulinaristikoirille! Täällä seudulla on paljon eläkeläisiä koirineen, joten kysyntää luulisi olevan :).

Pikkuruisia noita-akkoja riippui seinillä.

Oli siellä yksi isompikin :).

Tänään oli pizzapäivä.

Minun versioni oli herkullista, eikä Reijokaan pahemmin valitellut...

Aukioloaika ilmoitettu selkeästi, eikö? Joku lauantai on
testattava noitaravintolaa illalla. Ei aina ole pakko syödä
pikkusormet pystyssä :D!
Jos meidän rutiinit eivät tänään olleet tavallisimmasta päästä, sopi säätilan poikkeavuus samaan kategoriaan. Aamulla huomasi, että yöllä oli satanut hiukan. Lämmintä oli kuitenkin heti klo 9 parikymmentä astetta. Tuulen voimakkuus koveni päivän mittaan, mutta aurinko paistoi uskollisesti meille myös tänäänkin. Huolimatta ennusteista emme saaneet sadetta päivällä emmekä illalla, silti tuuli kuljetteli välillä synkänkin näköisiä pilviä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti