torstai 21. maaliskuuta 2013

Seikkailua kaupungissa ainakin osa 3

Seikkailumme kaupungissa jatkuivat... tänään pyöriskelimme Les Hallesin kulmilla ja eksyimme maanalaiseen "kaupunkiin". Parin tunnin kuluttua putkahdimme takaisin maanpinnalle muutama kassipussukka kädessämme ja hymy huulilla. Olimme löytäneet mukavista putiikeista itsellemme vaatteita! Juuri, kun olimme luopuneet eilen toivosta.

Tässä kohti ne lukijat, joita paheksuttaa tämä meidän epäkulturelli reissumme, voivat siirtyä toisten blogien pariin. Päätämme aamulla, minne nenä näyttää ja lähdemme sinne suunnalle soikkailemaan, piste, sen enempää suuria suunnittelematta. Ihan tarpeeksi tässä elämässä on juostu toisten mielen mukaan ja yleisen mielipiteen määräämiä reittejä, nyt on meidän vuoromme määrittää ikioma tapamme tutustua Pariisiin. Oikein tai väärin, kuka sen sitten tietää... :).

Jalat aivan poikki laahustimme iltapäivällä hotelliin ja Aira jaksoi vielä venytellä reippaana. Olimme testailleet edellisenä päivänä fysioterapeuttini antamia ohjeita kävelyn jälkeen tehtäviksi ja täällä ne ovat olleet tarpeen, terkkuja ja kiitoksia vaan Ilkalle!

Päikkäreiden jälkeen suunnittelimme jättävämme kolmen ruokalajin illallisen kokematta ja syövämme sopivasti salaattia kevyesti. Näin teimmekin, mutta olo oli hirvittävän ison salaatin jälkeen melkein yhtä pullea kuin aikaisemmin viikolla, joten se siitä keveydestä. Täällä salaatti ei sentään tullut pesuvadin kokoisissa astioissa tarjolle, kuten Dijonissa, mutta silti lautaselle oli saatu kunnioitettava keko aikaan. ...ja kun ruoka on hyvää, se on syötävä kaikki, ai ei vai ;)?

Kamera on tänään maannut vapaapäivää viettäen hotellissa pöydällä, mutta josko huomenna sekin pääsisi tositoimiin! Elämä on ihanaa, huoh, kohta viikko on ohi. Nizzaan pääsisi huhtikuun lopulla edullisesti, menopaluu vain 120 eur, mietimme sitä Airan kanssa, jos vaikka poikkeaisi siellä. Kotoa ei kumma kyllä kommentoitu kertoessani suunnitelmista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti