sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Hetkellinen mielenhäiriö vai keväthuumaa?

Kerran elämäni aikana haluaisin käydä kannattamassa suomalaisia formulakuskeja (varsinkin Kimiä) paikan päällä ja nyt se näyttäisi olevan mahdollista, sillä Barcelonan GP ajetaan toukokuun 10. Ehdimme siis ennen paluutamme poiketa reilun parin tunnin matkan päässä olevalle Montmelon radalle. Suostuttelin Reijon mukaani, eikä se ollut edes hankala tehtävä :). Jännittävää... Olo on kuin lapsella ennen joulua.
Jonkunlainen keväthuumaus on käynyt lisäksi arkisen elämän puolella, sillä käveltyäni lukemattomia kilometrejä hyvin rakennetussa kävely/pyörätieverkostossa lähiympäristössä aloin ajattelemaan, jospa minäkin hankkisin pyörän. Tuumasta toimeen pääsinkin pian asian julki lausuttuani naapurillemme. Hän oitis tokaisi, että kauempana asuva tuttavamme omistaa pyörän, jolla ei uskalla enää ajaa. Kauppojen hierominen oli sangen helppoa. Hän pyysi uuden karheasta pyörästään 50 euroa ja minä suostuin. Kauppaan kuului tavarakori sekä lukko. Päätin hankkia kypärän ja suojella jo vähän tärähtänyttä päätäni, eipä tuota enempää kannata kolautella! 


Kiireistä tämä eläkeläisen elämä tuntuu olevan, kun läksyjäkin on vähän jo rästissä. Opiskelua, sauvakävelyä ja vaellusta olisi kaksi kertaa viikossa kutakin, siihen jos kuvittelet vielä pyörälenkkiä ja koirien kanssa kävelyä, tuntuisi menevän ylikunnon puolelle, huh! 

Elämä on ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti