perjantai 20. maaliskuuta 2015

6 vuotta yhdessä

Aamu alkoi hienosti shamppanja-aamupalalla :) ja siihen kuului tottakai salmiakkia ja lakuja suklaan lisäksi, koska onhan ne syötävä pois, etteivät pilaannu... Suomi-lounaalta jäi myöskin vähän ruisleipää, joka nyt kaikki on syöty.



Juhlinta loppui illalliseen oman kylän ravintolassa,  kokonaisuudessaan hieno päivä, vaikka olimme jo viettäneet "epäviralliset" juhlat Toulousessa reilu kuukausi sitten. Kuusi vuotta on melkoinen saavutus näillä rajoitteilla, nostamme siis maljan sille :).

Reijon alkuruoka, josta maistoin pienen siivun. Yritin pitää
annoskokoni kohtuullisena, enkä halunnut omaa alkuruokaa.
Mikä saavutus!

Leipäpussukka.

Pöytä kahdelle.

Vihdoin sain kokeilla tartarpihviä. Herkullista! Jos nykyisin
syödään nyhtöpossua niin tämä on sitten nyhtönautaa...
Raa'asta lihasta oli varmaan haarukalla riivitty nuo pihvin aineet,
ei mitään lihamyllyn tuotosta. Ja kyllä, söin ranskalaisia, nam.

Reijo päätyi syömään tuoretta kalaa, tänään tarjolla merianturaa.
Hervottoman kokoinen annos.


Täydellisen Tuulihatun metsästys jatkuu, tässä tämän paikan versio.

Reijon, mikäpä muukaan kuin, suklaakakku!
Turvallinen valinta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti