torstai 26. maaliskuuta 2015

Andorrasta Perpignaniin

... voi matkustaa edullisesti! Vain 11 euroa, jos kävelet yhden välin, jolle ei ole bussia. Taksi tuolle osuudelle maksanee noin 5-10 euroa.


Mikäli sulla on kärsivällisyyttä ja ripaus seikkailumieltä, kokeile ihmeessä! Andorran turistitoimistosta saimme Espanjan puolen aikataulut välille Andorra-La Seu D'Urgell ja La Seu D'Urgell-Puigcerda ja netistä löysin aikataulut Ranskan osuudelle. Siitä vaan seikkailua suunnittelemaan!

Puigcerda-Ur (n. 4km) on mentävä joko taksilla tai käveltävä. Sille osuudelle en löytänyt sopivaa bussia. Jos pyydät taksia viemään, korosta, että kyseessä on Ur Ranskan puolella! Itse pääsimme bussilla vahingossa melkein samannimiseen pikkukylään Espanjan puolella, joka sijaitsi reilun 10 km päässä oikeasta paikasta... ja toisen nimiselkkauksen johdosta vielä muutaman kilometriä kauemmas :D. (Prades-Prats)

Lähdimme aamulla klo 9 Andorrasta ja olimme seikkailustamme huolimatta Perpignanissa klo 16 maissa. Huikeat maisemat ja mukavat ihmiset tekivät reissustamme ikimuistoisen!

Barcelonan lentokentältä maksaa bussi Andorraan n. 30 euroa. Tästä voit katsella aikatauluja ja varata lipun. Maisemat ovat upeat tälläkin osuudella! Niistä kuvia voi katsella aiemmasta postauksestani tästä ja tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti