Tänään oli kotiravintolassa testausvuorossa raclette, jota en ole aiemmin muistaakseni koskaan maistanut. Olimme ostaneet juustoa alunperin muuhun tarkoitukseen, mutta sitä tuntui olevan sen verran paljon, että etsiskelin netistä epätoivoisena jo racletten ohjeita ennenkuin juusto pilaantuisi.
Täältä sitten löysin sellaisen, josta tykkäsin ja eikun kaupasta ostamaan aineksia, joista myös monsieur tykkää. Pilkkominen sujuu jo rutiinilla, sillä monenmoista ruokaa on tullut syötyä kotiravintolassamme, joihin raaka-aineet on silputtava. Yhteistuumin homma sujui nopeasti ja tässä kuvia raclette-projektistamme, jonka jälkeen vatsa olikin niin täysi, ettemme kumpikaan, yllätys, yllätys, jaksaneet enää jälkiruokaa.
Täältä sitten löysin sellaisen, josta tykkäsin ja eikun kaupasta ostamaan aineksia, joista myös monsieur tykkää. Pilkkominen sujuu jo rutiinilla, sillä monenmoista ruokaa on tullut syötyä kotiravintolassamme, joihin raaka-aineet on silputtava. Yhteistuumin homma sujui nopeasti ja tässä kuvia raclette-projektistamme, jonka jälkeen vatsa olikin niin täysi, ettemme kumpikaan, yllätys, yllätys, jaksaneet enää jälkiruokaa.
Tässä juusto lisätään vähän kypsyneiden vihannesten päälle, ja eikun takaisin uuniin reilu viisi minuuttia, kunnes juusto sulaa. |
Seuraavaan erään olen muistanut kaivaa katkaravut pakastimesta ja kokoa on kasvatettu puolella :). Nälkä kasvoi syödessä. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti