sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Viikko 51

Vuoden toiseksi viimeinen viikko käynnistyi maanantaina prameasti naapurin 80-vuotis synttärijuhlilla. Meidät oli kutsuttu mukaan jo vuotta aikaisemmin, sillä rouva naapuri pelkäsi, että emme olisi juhlapäivänä paikalla. Kaikki sujui mukavasti, juhlat vietettiin kotona ja vieraita oli sopivasti.

Juhlapöytä

Synttärikakku

Kun juhlista oli selvitty, tiistaina olikin oikea puuhapäivä. Koirat kävivät taasen turkkihuollossa ja itse kävin parturissa. Lisäksi kävimme aperitiivilla ja jouluja toivottamassa meidän kylän viinikellarin porukoille.
Normaalit kävelylenkit oli tietysti päivän ohjelmassa. Tällä kertaa poikkesimme Barcaresissa rannalla, jossa oli todella autiota. Illalla leivoin vielä herkkuja joulupöytään.

Melkoisen tyhjää oli.

Lissun vauhtinäytös.

Iloa ja riemua kaksikymmentä kiloa!

Kovin oli luminen Canigoun huippu.

Kakkuja joululahjaksi ja vähän syötäväksikin.

Mokkapalat menivät lahjaksi.

Hedelmäkakku lähti mukaamme joulunviettoon.

Keskiviikko alkoi reippaasti aamu-uinnilla! Vesi tuntui kylmältä, sillä säät olivat olleet jonkin aikaa jo tavallista vilpoisammat! Laskelmoin pääseväni verenluovutukseen, joten käväisin koirien kanssa pikaisella lenkillä ennen sitä. Paikallisen punaisen ristin henkilökunta oli juhlatuulella ja vitsit lentelivät verenluovuttajien sekä hoitajien kesken. Todella poikkeuksellinen tunnelma aikaisempaan verrattuna.
Ilta kului pakkauksen merkeissä, sillä seuraavana päivänä lähdemme Espanjan puolelle joulun viettoon Simpukan ja puoliskonsa kanssa!

Aamu-uinnilla oli virkistävän viileää!

Canet'n maisemissa kävelyllä.

Kerrankin poseerausta kunnolla!

Verenluovutuksen jälkeen otettava iisisti.

Torstaina kävimme viemässä viimeiset joululahjat perille ja lähdimme ajelemaan klo 10 maissa Rosesia kohti. Olimme perillä hyvissä ajoin. Vuokraamamme asunto osoittautui kuvauksen mukaiseksi, tilavaksi ja viihtyisäksi. Hiukan oli alussa viileätä, sillä lämmitystähän ei turhaan ollut kytketty päälle. 
Perjantai, lauantai ja sunnuntai kuluivat hienoista keleistä ja korttipelistä nauttien. Kävelyllä kävimme uskollisesti joka päivä rantamaisemissa ja tottahan toki terassilla piti poiketa nauttimassa lasilliset. Joulumme sujui mukavan rauhallisissa merkeissä ilman suurempia hässäköintejä. Tässäpä teille joitain kuvia paikan päältä.


Rantabulevardi vielä tyhjä.


Ainoa merkki joulusta.







Aperitiivit.




Papukaijapariskunta.

Lauman vahtiminen kävi työstä, joten molemmat likat olivat
aivan uupuneita päivän jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Erittäin kivaa oli. Siitä suuret kiitokset teille, sympaattisille koirakavereille ja tosi mukavalle, aurinkoiselle joulunviettopaikalla, herkuttelua unohtamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ilo taisi olla kokonaan meitin puolella, korttipeliä unohtamatta :D!

      Poista