sunnuntai 29. tammikuuta 2017

4. viikko

Tämän viikon päivitys on helppo tehdä ja tiivistää muutamaan lauseeseen. Aamupäivät olemme leikkineet poikien kanssa ulkona, laskeneet mäkeä pulkalla tai muuten vaan kävelleet lähimaastossa. Puolen päivän maissa ruokailun jälkeen on koittanut lepohetki koko porukalle päiväunien muodossa. Herättyämme päikkäreiltä olemme leikkineet vähän aikaa sisällä, sillä iltaruokailu on täällä Suomessa ajoissa. Iltaruokailun jälkeen on vielä ehtinyt käväistä ulkona pihaleikeissä tai asioilla ennen iltapalaa ja nukkumaanmenoa. Siinäpä meidän viikon arkipäivien ohjelma.

Tälle mummille tällainen ohjelma sopii hyvin, sillä herätys on normaalisti siinä klo 7 maissa aamulla, päivälepo klo 12:30-14:30 ja illalla mummi pääsee rauhoittumaan jo klo 19 maissa. Ainoa asia mikä tällä viikolla otti koville oli flunssaan sairastuminen. Onneksi ei ollut kuumetta.

Viikonloppuna vietimme vanhimman lapsenlapseni Vilhon (kolme vee) synttäreitä. Silloin olikin mummilla vilskettä ja vilinää. Illalla oli ihanaa huokaista viimeisten vieraiden lähdettyä.
Tässä joitain harvoja valokuvia viikon varrelta, sillä mummin aika tahtoo kulua ihan jossain muussa kuin kameran kanssa touhutessa.

Ennätin sentään leipoa synttärikakun!

Mummin sankarit.

Jäniksen jälkiä löytyi ihmeteltäväksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti