sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Sunnuntain vaellus haastavissa olosuhteissa

Sunnuntaina vaelluksemme suuntautui Banyulsiin, aivan tähän lähelle, Ranskan ja Espanjan rajalle. Tällä kertaa maasto sijaitsi kauempana merestä sisämaassa. Sää oli kylmennyt uudelleen ja olin onneksi ottanut sopivasti vaatteita mukaan, sillä ensimmäisen kerran tänä talvena, sain nähdä lumisadetta! Tosin vain lyhyen hetken, mutta kuitenkin...

Alussa sää oli pilvinen, aamupäivällä saimme lumisadetta niskaamme ja loppupäivän pilvisyys oli erittäin vaihtelevaa. Takkia piti heittää pois ja pukea aina sopivin väliajoin. Mitään t-paitakeliä emme kuitenkaan saaneet kokea. Lopulta lähdön hetkellä aurinko paistoi ihanasti ja ilman kylmää viimaa olisi ollut todella lämmintä. Olimme kuitenkin sen verran korkealla, että tuuli puhalsi raikkaasti.

Matkaa teimme kokonaisuudessaan seitsemisen tuntia ja kilometrejä kertyi n. 12-14. Reitti oli poikkeuksellisen kivinen ja juurakkoinen, koskapa kolme henkilöä kompastui ja kaatui pitkin pituuttaan. Onneksi he selvisivät vain vähäisillä verinaarmuilla. Porukassa on aina muutama sairaanhoitaja, joilla on ensiaputarvikkeet sekä taito hoitaa loukkaantuneita.

Päästyäni kotiin siinä viiden maissa iltapäivällä, olin onnellinen, mutta erittäin väsynyt. Onneksi tähän koomatilaan sopivaa telkkariohjelmaa oli tarjolla. Tässäpä maisemakuvia päivästämme:















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti