tiistai 1. maaliskuuta 2016

Barcelona, 2. päivä

Olimme saaneet nukkua pitkään, joka meille koiranomistajille on harvinaista herkkua! Kotonahan meillä soi kello JOKA aamu seitsemältä, joten emme todellakaan laittaneet kelloa täksi aamuksi soimaan. Vaille yhdeksän kömmimme sängystä ylös ja rauhallisten aamutoimien jälkeen lähdimme aamupalalle. Hotellimme valinta oli onnistunut erinomaisesti. Olimme erittäin tyytyväisiä sen sijaintiin, huoneeseen sekä mielettömän herkulliseen aamiaisbuffeeseen.

... mitä herkkuja!

Oma ENSIMMÄINEN aamupalalautaseni.

Kananmunat sai haluamallaan tavalla valmistettuna,
Reijo otti paistetut munat pekonilla.


Tänään ohjelmassa olisi aamupäivällä tutustumista Sagrada Familiaan, joka siis sijaitsi 200 metrin päässä. Siestan jälkeen iltapuoliskolla ajelisimme turistibussilla kierroksen ennen ruokapaikan etsimistä illalliselle. Sagrada ansaitsee oman postauksensa, joten tässäpä muita kuvia tältä päivältä.

Kattoterassi ❤❤❤! Ehdottoman paras valinta lounaalle. Muita vaihtoehtoja emme miettineetkään! Mikä sää ja mitkä näköalat!!! Lisäksi siinä puoltavana tekijänä matkan pituus omaan sänkyyn...




Koska eilinen Bookingin ravintolasuositus ei mennyt aivan nappiin, päätimme bussikierroksen jälkeen jalkautua Placa de Catalunyalla, juoda väliin jääneet iltapäiväkahvit ja kävellä keskustasta hotellille päin etsien samalla läheltä hotellia sopivaa ravintolaa. Löysimmekin sellaisen, mutta harmillista kyllä se avaisi vasta klo 20:30, joka olisi tarkoittanut reilun puolen tunnin odotusta. Väsymys painoi jo jaloissa ja nälkäkin kaiversi vähän hoputtaen eteenpäin, joten ratkaisimme asian varaamalla tästä ravintolasta pöydän huomiselle illalle ja jatkoimme etsimistä. Tässä kuvia bussin kyydistä.
















Iso mukillinen kahvia ja porkkanakakkua aukion laidalla
katukahvilassa.

Onneksi melkein heti seuraavasta korttelista löytyi kivan oloinen paikka, jossa ulkona terassilla oli vielä yksi pöytä meille vapaana. Hyökkäsimme siihen äkkiä, sillä emme halunneet missata sekä sitä pöytää että aikaa. Nyt oli juuri sopiva hetki päästä istumaan! Tarjoilija vielä vahvisti, että todellakin haluaisimme istua ulkona syömässä, sillä sisällä olisi kyllä ollut tilaa, mutta ilta oli sen verran lämmin ja veri kiersi kävelyn jälkeen, jotta tarkenimme helposti ainakin aluksi. Muissakin pöydissä istui paikallisia ruokailijoita, tupakoitsijat kun ovat myös Espanjassa karkoitettu ulkotiloihin, mikä selittää ulkopöytien suuren suosion.


Ilta alkoi tästä...

... ja päättyi tähän. Oli aika upea illallinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti