sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

❤ 7 vuotta ❤

Aamulla heräsimme ja totesimme jälleen selvinneemme yhdessä taasen yhdestä vuodesta ❤ (eikä edes tehnyt tiukkaa)! Ja millaisesta ihanasta vuodesta! Varsinaiset 7-vuotis häättömyysbileethän vietimme jo Barcelonassa, joten tänään juhlimme hiukan rauhallisemmin!

Reijo on jo muutaman päivän ajan puhunut levottomia, joten eilen illalla päätin sitten toteuttaa hänen villit unelmansa. Leivoin täytekakkupohjan! Aamupalaksi mansikkakakkua, ei hassumpaa ollenkaan, nam! Muuten päivä sujunee rauhallisissa merkeissä, käväisemme naapuriravintolassa syömässä ja koirien kanssa lenkillä.Kun juttelimme aamulla kuluneista vuosista, kysyin monsieurilta, mikä hänen mielestään on suhteessaamme se paras osuus, jonka hän voisi nimetä koko yhdessäolomme ajalta. Hän sanoi, että ehdottomasti tämä Ranskassa (tai yleensä ulkomailla) asuminen. Kysyessäni, mitä hän toivoo tulevaisuudessa tapahtuvan, vastaus oli yksinkertaisesti tilanteen säilyminen samana :), vaikka varmasti vierailemisen arvoisia paikkoja olisi maailmassa vielä käymättä.

Itse ajattelen, että suhteestamme parhaana asiana on matkustaminen. Se on ollut unelmani aina, eikä se siitä katoa myöskään tulevaisuudessa, nythän minulla on ollut mitä sopivin matkaseuralainen. Jospa 10-vuotis häättömyyspäivää viettäisimme todella kaukana! Martiniquen saarella ja Australiassa haluaisin ainakin Reijon kanssa käydä ... ja ja ...vaikka missä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti