| Tästä se alkaa... vuorokauden pakastamisen jälkeen sulanut mustekala pääsee pataan. |
| Ensin huuhdotaan... |
| Sitten ihmetellään... |
| Pysyy se kiinni! |
| Kattila odottaa... Ohje on peräisin täältä. |
| Ensimmäinen kuumennus kipristi lonkerot... ja toi esille muovimaisen "tikun". Olisikohan se ollut kitiinileuka? |
| Tässä toisen kuumennuksen jälkeen... Kolmas kuumennus vielä ja sitten kypsentämistä hauduttamalla n. 40 min. Kummallista kyllä, mustekala piti jäähdyttää ennen nauttimista. |
| Nämä simpukat nautimme ravintolassa. Riitti, että testasimme kotona mustekalan valmistusta! |
| Ja tässä kasa tyhjiä kuoria. Herkullisia nilviäisiä nämäkin! Sitten välillä oli mukavaa syödä välillä paistettua maksaa kermasipulikastikkeessa omalla terassilla auringon paistaessa :). |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti