keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Nilviäisillä herkuttelua

Tästä se alkaa... vuorokauden pakastamisen jälkeen sulanut mustekala
pääsee pataan.

Ensin huuhdotaan...

Sitten ihmetellään... 

Pysyy se kiinni!

Kattila odottaa... Ohje on peräisin täältä.

Ensimmäinen kuumennus kipristi lonkerot... ja toi esille muovimaisen
"tikun". Olisikohan se ollut kitiinileuka?

Tässä toisen kuumennuksen jälkeen... Kolmas kuumennus vielä
ja sitten kypsentämistä hauduttamalla n. 40 min. Kummallista
kyllä, mustekala piti jäähdyttää ennen nauttimista.

Nämä simpukat nautimme ravintolassa. Riitti, että testasimme
kotona mustekalan valmistusta!

Ja tässä kasa tyhjiä kuoria. Herkullisia nilviäisiä nämäkin!


Sitten välillä oli mukavaa syödä välillä paistettua maksaa kermasipulikastikkeessa
omalla terassilla auringon paistaessa :).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti