Tästä se alkaa... vuorokauden pakastamisen jälkeen sulanut mustekala pääsee pataan. |
Ensin huuhdotaan... |
Sitten ihmetellään... |
Pysyy se kiinni! |
Kattila odottaa... Ohje on peräisin täältä. |
Ensimmäinen kuumennus kipristi lonkerot... ja toi esille muovimaisen "tikun". Olisikohan se ollut kitiinileuka? |
Tässä toisen kuumennuksen jälkeen... Kolmas kuumennus vielä ja sitten kypsentämistä hauduttamalla n. 40 min. Kummallista kyllä, mustekala piti jäähdyttää ennen nauttimista. |
Nämä simpukat nautimme ravintolassa. Riitti, että testasimme kotona mustekalan valmistusta! |
Ja tässä kasa tyhjiä kuoria. Herkullisia nilviäisiä nämäkin! Sitten välillä oli mukavaa syödä välillä paistettua maksaa kermasipulikastikkeessa omalla terassilla auringon paistaessa :). |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti