perjantai 30. tammikuuta 2015

Herkkuja kotona ja gourmet-ravintolassa

Tässä muutamia otoksia viimeaikojen syömisistä. Kaikkea ei muista kuvailla, mutta edes jotakin. Ravintolakriitikkokin on pitänyt pitkään vapaata, mutta nyt vihdoin ehdimme oman kylän ravintolaan testaamaan.

Lihansyöjälle pieni entrecotepihvi, 900 grammaa.
Hyvä, että pannuun mahtui! Muutama kerta riitti syötävää tästä.

Väsäsin koulun juhliin maistiaisia.
Meillä on omassa kylässä aivan ihana gourmet-ravintola, L'Entrevue nimeltään. Olimme säästelleet sen testaamista talvipäiviin, sillä se sijaitsee sisämaassa. Onneksi kuitenkin kävelymatkan päässä, sillä seuraavanlaisen aterian päätteeksi oli tosi kiva kävellä se kaksi kilometriä, joka kylältä meille on. Ihanaa ruokaa ja mielettömän mukavaa palvelua. Olemme onnekkaita, kun lähistöltä löytyy tällainen ruokapaikka!


Alkuruuan alkuruoka, herkullista sosekeittoa.

Moderni sisustus, ihanat punaiset tuolit!

"Pieni" alkuruoka minulla, äyriäissalaatti. Olisi riittänyt pääruuaksi.

Ei Reijonkaan alkuruoka koossa paljoa hävinnyt.

Pääruuastani kalalautasesta olisi riittänyt kolmelle hengelle ruokaa.

Yllätys, yllätys, tällä kertaa se olikin Reijo, joka söi pihvin!

Kun mörssärilinjalle oli lähdetty, vetäisin sitten jälkiruuaksi
kivan kokoisen Cafe Gourmandin, jonka mangomousse oli
taivaallisen makuista.

Reijon pikkumousse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti