lauantai 1. helmikuuta 2014

LAUANTAINA, Neuenkirchen, Saksa - Aabenraa, Tanska, 384 km

Sumuinen, sateinen sää vallitsi tänään koko matkan ajan. Masentavaa! Eilisestä auringon paisteesta ei ollut jälkeäkään. Samoin lämpötila oli juuri ja juuri nollan yläpuolella. Minä ajoin ensimmäisen puoliskon ja Reijo jälkimmäisen. Moottoriteitä huristelimme jälleen melkein koko matkan,  Bremenin ja Hampurin pääsimme ohittamaan ilman suurempia ruuhkia. Onneksi on lauantai. Kielin kanava tuli ylitettyä Rendsburgin siltaa pitkin, näköalat olisivat olleet huimat paremmalla säällä.

Nyt majailemme mielenkiintoisessa ympäristössä, Tanskassa meren rannalla olevassa majoituksessa Jaegergårdenissa ainoina asiakkaina. Ei hullumpi tapa viettää lauantai-iltaa! Meillä on koko talo ihan pelkästään omassa käytössä. Olen saanut pestyä pyykkiä, mutta muuten olemme ottaneet aivan levon kannalta tämän sateisen loppupäivän. Huomenna on jännittävä kokemus ajaa Tanskasta Ruotsiin Juutinrauman siltaa pitkin. Toivottavasti sää suosii meitä, vaikka osa matkasta tunnelissa kuljetaankin.

Harmillista, että ajankohta täällä oleskeluun on tämä ja että aikataulu on kireä. Tämä tuntuu mielenkiintoiselta seudulta ja mukavaa olisi ajan kanssa tutustua. Emäntä toivotteli kovasti meidät tervetulleeksi ja ihmetteli, että olemme Suomesta saakka :)! Hän kertoi, ettei paljoa suomalaisia ole näkynyt. Huomenna herätys jälleen klo 6 ja matka jatkuu ohi Malmön melkein Helsinborgiin saakka. Suomi ja Kokkila lähestyvät hitaasti, mutta varmasti :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti