maanantai 3. helmikuuta 2014

MAANANTAI, Svalöv - Bankeryd, Ruotsi, 252 km

Päätimme nukkua tänään tunnin pidempään ja se, ihme kyllä, onnistui erinomaisesti. Koirille ruuat, tavarat autoon ja sitten aamiaiselle, totuttuun tapaan sujuivat rutiinit tänäänkin. Pian yhdeksän jälkeen pääsimme lähtemään kohti Jönköpingiä. Tiedossa oli helppo ja lyhyt matka, joten otimme sen ihan rauhallisesti.

Lukuunottamatta alkumatkan auringonpaistetta sää matkan aikana oli jälleen sumuinen. Lähtiessämme liikkeelle mittari näytti -1,5 astetta ja kun saavuimme Bankerydiin, sää oli lämmennyt jo viiteen asteeseen saakka ja aurinko paistoi keväisesti. Kävimme ostoksilla hakemassa täydennystä eväisiin, vaikka Reijon mielestä niitä on jo ihan tarpeeksi (tarkoittaa laukun painoa :D).

Päivälevon jälkeen ennätimme vielä ulkoilla tunnin lenkin koirien kanssa valoisan aikaan. Täällä Horstorpissa olemme taasen luultavasti (muita ei vielä ole näkynyt) ainoat asiakkaat, mikä ei meitä haittaa tänäänkään. Olemme onnistuneet valikoimaan sopivan rauhallisia paikkoja yöpymiseen. Huone on tosi kiva ja keittiössä olisi tilaa sotkea enemmänkin :). Koirat ovat ottaneet ihmeellisen rauhallisesti paluumatkan reissaamisen, mitään ongelmia ei niiden kanssa ole ollut. Tuntuu päinvastoin siltä, että ne ovat nauttineet uusista hajuista ja maisemista.

Huomenna matkaamme Tukholmaan odottelemaan laivaan pääsyä ja haemme vielä koirille eläinlääkäriltä tarvittavan ekinokokkilääkityksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti