sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Viikko 47

Maanantain piti olla lepopäivä! Mutta, jotenkin luiskahdettiin puuhailumoodiin ja tehtiin vaikka mitä. Alkupäivä sujui vielä rennosti. Lounaalla nautimme etanoita alkupalaksi, pelasimme korttia terassilla ja ihastelimme lämmintä säätä. 

Iltapäivällä sitten tein pikkuleipiä Elsa-tätini ohjeella ja testasin Maizena-laatikon kyljessä ollutta ohjetta suklaakakusta. Reijo ahkeroi leikkaamalla sinä aikana kaikki meidän huushollista löytyneet kasvikset, joista sitten valmistin kasvisvuokaa. Sitä syömmekin tulevat pari viikkoa, sen verran suuri määrä kasviksia löytyi!





Koskapa tiistaina sää salli, oli lähdettävä grillimakkaran ostoon, liian pitkä aika oli kulunut edellisestä grillauskerrasta!


Keskiviikko sujui rakkaan harrastukseni vaeltamisen parissa. Tänään oli vuorossa Belesta, josta jo kirjoitin oman tarinansa. Aamulla klo 8 lämpötila oli 13 astetta!


Tässä kertomani Suomi-mekon hintalappu.

Torstaina sorruin taasen shoppailureissulle Espanjan puolelle. Meitä oli kaksi naista reissussa, joten uskoa sopii, että päivä kului nopeasti! Illalla valmistelimme Reijon kanssa seuraavan päivän pikkujoululounasta.

Ennätimmepä syömään paellaa shoppailujen välissä!

Perjantaina tulivat ystävämme Strasbourgista syömään kanssamme jouluruokaa. Alkupaloiksi nautimme ruisleipää lohimoussella, alkuruokana Reijon toivomuksesta rosollia sillin kera, pääruokana karjanlanpaistia sekä jälkiruokana konjakkiluumuja, NAM! Kaikki olimme samaa mieltä, ruoka oli herkullista ja sitä oli liian paljon! Ainoa harmi, että en muistanut käyttää kameraa siinä kaiken hässäkän keskellä, joten valokuvia ei ole laittaa päivän eväistä, valitan!

Lauantaina lähdin ystäväni Nadinen kanssa Perpignaniin kevyelle shoppailureissulle. Loppupäivä sujui levon merkeissä, vihdoinkin! Hiukan tosin piti siivoilla eilisen juhlan jälkiä... onneksi on tiskimasiina!

Sunnuntain vaellus suuntautui Espanjan puolelle Llansaan, jossa vastoin odotuksia sää oli suotuisa, vaikkakin tuulinen. Meitä oli 23 reipasta vaeltajaa kapuamassa huimiin korkeuksiin! Upeat näkymät ja ihana reissu!

Tästä päivästä en nyt voi tehdä omaa juttuaan, sillä kamerani on päättänyt irtisanoa yhteistyösopimuksemme hävittämällä kaikki parisataa kuvaa, jotka otin reissusta! Onneksi kännykällä ottamani kuva säilyi sentään!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti