sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Sunnuntai 1. lokakuuta Pfarrkirchen - Bad Dürrheim 522 km 5 h 52 min

Koska lähdimme aamulla jälleen Passaun suuntaan, pääsimme vielä näkemään Tonavan. Saksan puolella päästyämme alkoi vesisade, jota kesti Muncheniin saakka. Lämpötila pysytteli alkumatkasta alle 13 astetta.
Liikenne oli suhteellisen vilkas koko matkan ajan, oikein ihmettelimme, mihin kaikki ihmiset oikein olivat matkalla. 

Tietöitä oli erittäin tiheässä ja niiden vuoksi liikenne ruuhkautui ajoittain pahasti. Erään kerran huomasimme tilaisuuden poiketa taukopaikalle odottamaan ruuhkan laantumista siinä puolen päivän maissa. Söimme välipalan ja ulkoilutimme koiria oikein kunnolla, pidimme varmaan melkein tunnin tauon, koska ei satanut. Ruuhka vaan ei ottanut selvitäkseen, joten oli mentävä katsomaan, mikä siellä oikein hidastaa. Tietyön vuoksi kahdelta kaistalta oli syöttö yhdelle, joten arvaahan sen, ettei liikenne oikein suju. Suurimmassa osassa tietöiden kohdalla saimme ilman pysähtelemisiä, onneksi.

Lindauhun saavuttuamme aurinko paistoi jo aivan kirkkaalta taivaalta ja lämpötila oli kohonnut lähelle 20 astetta. Vähän harmitti, että ajomatkamme tänään oli niin pitkä. Kiersimme nimittäin tarkoituksella Bodenseen rantoja pitkin tänne välttääksemme suurimmat moottoritieosuudet Stuttgartin liepeillä, vaikka se tekisi matkaan reilun puolen tunnin lisän. Majapaikan ovetkin aukenivat vasta klo 16, ettei sen puolestakaan ollut kiirutta. Oli rankka päivä, huomenna vielä samanmoinen matka, mutta suurin osa mennään jo Ranskan puolella. 


Tänään muistin ottaa aamun lukemat.
Sää oli pilvipoutainen.

Munchenin tienoilla satoi vettä, eikä lämpötila noussut
13 astetta korkeammalle.

Vielä on matkaa, melkein Sveitsin rajalle saakka mennään.

Välillä tunnelissa.

Bodensee näkyvissä.

Hienot viininviljelmät Bodenseen rantamilla.

Sveitsi näkyy vastarannalla.

Hagnaun kylässä ajoimme läpiajorajoituksen mukaan 30 km/h.

Ei kylää, jottei kirkkoa löydy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti