tiistai 4. lokakuuta 2016

8. matkapäivä, PERILLÄ, JIPPII!

Täällä ollaan. Saavuimme perille aivan aikatulun mukaisesti hiukan puolen päivän jälkeen. Matka sujui erinomaisesti. Koirat sekä ihmiset olivat innoissaan! Edustuslounaasta selvitty kunnialla ja osa tavaroista jo purettuna laatikoistaan. Kyllä meillä tuota tavaraa onkin, vähän hirvittää välillä, minne nämä kaikki sitten joskus mahtuvat, kun ja jos vuokra-aika loppuu, mutta sepä lienee sen ajan murhe...

Aurinko paistoi aivan kirkkaalta taivaalta tervetulotoivotuksena ja lämpötila päivisin on vielä 25 asteen tietämissä ja yöllä 15 astetta. Tänään oli sen verran hommia, etten uimaan ennättänyt, mutta heti huomenaamulla menen aamu-uinnille ja koetan säännöllisesti jatkaa aina kun aalloilta kykenen. Joskus tuuli on vaan yksinkertaisesti liian kova uimiseen.

Huokaus ja helpotus, matkanteko on nyt loppu. Vielä viimeinen kuva tähän päivän reissusta:

Vakionäkymä aamuisin

Huomiseksi on lupailtu hienoa keliä, joten pakkaamme repun selkään heti aamusta ja otamme välittömästi lomaa tavaroiden purkamisesta matkataksemme kävellen naapurikylään. Entinen kotikylämme tarjoaa monenlaista houkutusta ja usein sinne mieli halajaa, vaikka olemmekin erittäin tyytyväisiä nykyiseen asuinpaikkaamme. Vaihtelu virkistää ja kaiken automatkailun jälkeen mukavaa toikkaroida katsastamassa täkäläistä kotiseutua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti