maanantai 16. helmikuuta 2015

Kolmas päivä Toulousessa

Kolmannen päivän aamuna kävimme aikaisin aamupalalla ja ihmettelimme aurinkoista säätä. Koko viikonlopuksihan oli lupailtu vesisadetta :)! Ilman muuta miellyttävämpää oli jatkaa tutustumista kaupunkiin auringon paistaessa! Joenvarsi houkutti jälleen, joten suuntasimme aamupäivällä sinne ja nautimme näkymistä sekä kaupungin vilinästä. 

Suunnitelmassa oli poiketa tänään pizzalle lounaalla hotellimme vieressä olevaan Pizza Pino-ravintolaan, jonka terassi oli tupaten täynnä palatessamme hotellille kävelyltä. Lepuutimme hiukan huoneessa, pakkasimme tavarat ja odottelimme pahimman lounasruuhkan menevän ohi, sillä kiirettä meillä ei ollut. Olimme ajatelleet kokeilevamme kiertoajelua bussilla, jos siihen ennättäisimme, mutta se tarkoitti käytännössä, ettei ravintolassa tarvitsi odotella. 

Pizza maistui herkulliselta, mutta kiertoajelulle emme ennättäneet, joten se jäi seuraavaan kertaan. Nautimme suunnattomasti terassin tunnelmasta. Paljon ihmisiä, aurinkoa ja hyvää ruokaa! Ruokailun jälkeen tallustelimme ERITTÄIN HITAASTI rautatieasemaa kohti. Asemalla meillä oli aikaa nauttia vielä kahvit ennen junan tuloa. Kaupunkireissu Toulouseen oli erittäin onnistunut ja koska koiratkin olivat olleet tyytyväisiä hoitajiinsa (sekä hoitajat koiriin), saimme luvan lähteä joskus toiste ihan kahdestaan reissuun! Lomailu ilman koiria on välillä ihan mukavaa!

Kävelyretkemme aloituspiste, turistitoimisto.


Olipas prameat koristukset viereisessä talossa.

Monsieur menossa toimistoon.

Hulppean näköistä sisätiloissa. Portaikko oli ihana!

Naapuritalon julkisivu.

Punatiiltä tässä kaipungissa ei oltu säästelty.

Luistelemaan olisi päässyt vitosella 45 minuutiksi. Hintaan
sisältyi luistimet.

Kas näin mennään :).

Aukion laidalla terassikahvilat houkuttelivat kahville.

Garonne-joki päiväsaikaan kuvattuna.

"Uudelle" sillalle päin kuvattuna.

Joen leveydestä saa tästä kuvasta ehkä jotain ymmärrystä.

Puutakin on käytetty koristeena ikkunanpuitteissa,

Punertavan sävyisia taloja lisää.

Emme lähtenee kokeilemaan minne tuo kapea kuja olisi vienyt.
Tuli Venetsia mieleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti