sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Viikko 4, matkustamista

Tässä junan nopeusmittari, matkalla kotiranskaan.

Tulopäivänä saimme nauttia aperitiivin auringossa kotipihalla.

Heti seuraavana aamuna kotiinpaluun jälkeen
oli käytävä lääkärissä, senverran koville otti
matkanteko. Keuhkoputkentulehdus ja antibiootit.

Lohdutukseksi mansikoita, kiiviä ja mangoa. Tällaista herkkua
jaksaa kipeänäkin syödä.
Reijo piti ystävälleni seuraa, kun itse makoilin kuumeessa
melkein koko viikon.

Viikko hujahti nopeasti ja ystäväni lähtöä edeltävänä päivänä
kävimme Perpignanissa kävelyllä. Poikkesimme syömään brasserie
Aragoon, jossa saimme erinomaista ruokaa sekä palvelua.
Tässä hanhenmaksaa paahtoleivällä erikoistilauksena meille.

Härän sisäfilepihvi ranskalaisilla minulle ja Reijolle.

Ystäväni herkutteli ankanrinnalla. Ruokamuistoja ranskanmaalta.

Tässä minun jälkiruokani cafe gourmand. Oli tosi gourmand!

Creme catalan ystävälle.

Barcelonan lentokenttähotelli, jossa usein yövyn, ei pettänyt
meitä tälläkään kertaa. Meillä oli todella kiva huone ja aina
ystävällinen henkilökunta opasti meitä keskustaan pääsyssä. 

Sangria on must! Tässä aperitiivisangriat.

Valitsimme iltaruuaksi pelkkiä tapaksia. Mustekalarenkaita sekä
patatas bravas tässä kuvassa.

Täällä kävimme tutustumassa myös sisäpuolella,
sen verran upea kirkko on kysymyksessä. Luulen,
että Sagrada Familia on Barcelonan ykkösnähtävyys.

Tottahan churroja piti testailla.

Sen verran lämmin päivä oli, että söimme terassilla. Mulla
paellaa merenelävistä.

Ystäväni otti fideuan lihalla ja makkaralla.

Illalla poikkesimme vielä tapaksilla
hotellin baarissa. sen verran askeleita
tuli tälle päivälle, ettei enää jalka noussut
pontevasti hotellin ulkopuolelle!
Mahtipontiset lamput pääsivät kuvaan
ruuan sijasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti