sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Viikko 26 ja goodbye kesäkuu!

Kesäkuun viimeinen vajaa viikko hujahti hurjan nopeasti, alkuviikko kului pikku reissussa lastenlasten ja heidän äitinsä kanssa. Tulipahan kokeiltua juhannuksen paluuliikenteessä ajamista ja todettua, että vaatii lehmän hermoja ruuhkassa autossa istuminen.

Välillä jono jopa pysähtyi.

Keskiviikkona poikkesimme Reijon kanssa vaateostoksilla Lahdessa. Etsimme hänelle ulkoiluvaatteita ja veljeni kehoituksesta suuntasimme Syke-kauppakeskukseen, jossa Luhdan outlet-myymälässä kuulemma olisi hyvä valikoima erilaisia urheiluvaatteita. 
Löysimme, mitä olimme hakemassa ja mieleni olisi tehnyt ostella yhtä sun toista itsellenikin, mutta pankkitilini saldo ei antanut periksi shoppailla. Suosittelemme kyseistä kauppaa kaikille urheiluvaatteita tarvitseville.
Vielä kun tilaamme netistä goretex-vaelluskengät Reijolle, niin monsieur alkaa olla tyytyväinen hankintoihinsa.

Loppuviikko kului ihan normiaskareiden parissa, tosin lauantaina saimme nauttia kylätapahtuman tuomasta ihmisvilinästä ja poikkesimmepa mekin katselemassa esityksiä ja juomassa kahvit torikahvilassamme. Ennusteeen mukaista myrskyä emme saaneet tänne seudulle lainkaan, onneksi!

Sää oli suosiollinen eikä myrskystä ollut tietoakaan!

Tanssiesitys menossa.

Kanaset olivat päässeet myös esiintymään.

Samoin tämä ankkapariskunta.

Ihanan kesäinen juhlapäivä, porukkaa oli liikkeellä mukavasti.

Auton ikkunasta sunnuntaina kuvattua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti