keskiviikko 28. syyskuuta 2016

2. matkapäivä, Kakenstorf 397 km

Reippaan tuulisessa säässä sai pidellä kunnolla ratista kiinni aamulla siltaa ylittäessä. Onneksi nopeusrajoitus oli säädetty sillalle 70 km/h, jolloin itsekin sai rauhassa ajella. Tanskan puolella ei ollut juuri ruuhkaa, matkanteko sujui joutuisasti. Sää oli pilvinen heti aamusta ja hiukan pirskotti välillä vettä.

Malmön liepeiltä löytämämme yöpymispaikka oli sen verran upea, että päätimme tulla tänne toistekin. Meille ihmisille ja koirille olosuhteet olivat aivan ideaalit. Lisäksi ympäristöön olisi miellyttävä tutustua lähemmin.

Aamun lukemat.

Saksan puolella ei sadepilviä näy.
Lautalla Tanskasta Saksaan kahvi pysyi juuri ja juuri kupissa, sen verran merenkäynti salmen ylityksessä vaikutti. Tämän päivän reitti on todella tuttu. Pari tuntia lautalta Kakenstorfiin moottoriteitä pitkin, jolloin Reijo saa vuorostaan pitää ratista kiinni. Saavuttuamme Saksan mantereelle aurinko tervehti meitä ja sateesta ei ollut enää tietoakaan. Lämpötilat pyörivät siinä 20 asteen paremmalla puolen ja tuulikin tyyntyi illaksi siten, että saimme nauttia aperitiivit terassilla ystävämme kanssa. Tänään oli varsinainen lepopäivä, ennätimme nukkua hyvät päiväunetkin.

Vaahtopäät eivät aivan näy valokuvassa.

Pienen seikkailun ja suunnistamisen jälkeen poikkesimme
ulkoiluttamaan koiria Landkircheniin.

Sopiva lepotuoli kävelytien varrella. 
Huomenna matka jatkuu vielä Saksan puolella, tosin reitin lyhin osuus kestää vain kolme tuntia, ihan kiva. Saamme siis huomennakin nukkua päikkärit ja koota voimia ennen Strasbourgia, jossa sosiaalinen elämä tulee olemaan vilkasta viikonlopun aikana ja varmaan huokaus pääsee maanantai aamuna matkaa jatkaessamme.

Nyt iltakahvin keittoon ja sitten unten maille, huomenna on taas uusi päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti