tiistai 27. syyskuuta 2016

1. matkapäivä, Malmö 632 km

Tukholmassa oli jostain syystä enemmän aamuruuhkan tuntua kuin aiemmin. Vähän tuli kaistapoukkoilijoista sydämen tykytystä, mutta kaikesta selvittiin kunnialla . Vahingossa ajoimme ohi Kungens kurvan perinteisestä taukopaikasta, pysähdyimme kuitenkin pikaisesti seuraavalla mahdollisella paikalla ulkoiluttamaan koiria.

Klo 6:10 paikallista aikaa auton mittarin lukemat.
Lämpötila autokannelta.

Navigaattorin armoton arvio matkasta.

Ruotsin läpi ajaessa on hauskaa seurata säätilan vaihtelua. Aurinkoinen sää vaihtui pilvisen ja takaisin aurinkoiseen useamman kerran päivän aikana. Vielä aamupäivällä emme saaneet nauttia tulevista Keski-Euroopan helteistä, vaikka Turussa lähtiessä olikin ihanan lämmintä. Onneksi ei kuitenkaan satanut!

Tikru ihailemassa kirkon raunioita.

Lissu ihmettelee, kunnei ketään muita ole kirkossa.

Aurinko paistoi, mutta tuuli oli viileä.
Saavuimme hyvissä ajoin Malmöseen, olimme varanneet majapaikan (linkki) sen kuuluisan SILLAN kupeesta ja meillä ei todellakaan ollut valittamista minkään suhteen! Kauppa ja bensa-asema olivat aivan naapurissa, asunto omalla pihalla suorastaan luksusta ja saimme lopulta sen helteen kiinni täällä Ruotsin etelässä. Ihmiset kulkivat shortseissa ja kesämekoissa ja lempeän lämmin merituuli puhalsi, kun poikkesimme rannalla siltaa ihailemassa.

Silta näkyvissä!

Meillä oli upeat lenkkimaastot.

Lampaita ei näkynyt aitauksessa, vaikka niitä vielä
siellä kuulemma on.
Ihana ilta, aurinko on juuri laskenut ja koirat makoilevat vielä ulkona pihalla. Pian on aika käydä niidenkin iltapissatuksen jälkeen iltalevolle, kuten meidän ihmistenkin. Huomenna matka jatkuu sitten Kööpenhaminan ohi Tanskan eteläkärkeen ja sieltä Saksaan yöpymään ystävämme E:n luokse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti