maanantai 25. toukokuuta 2015

Viimeistä viikkoa viedään...

Tällä viikolla alkaa kotiinpaluu konkretisoitua. Vielä ehdimme pakkailla loppuja varastoon jätettäviä tavaroita laatikoihin ja tuumailla, mitä tarvitaan mukaamme. Aiomme toki viettää viimeisen viikon rennosti, ilman erikoisempaa ohjelmaa, jotta jaksamista säästyisi paluumatkalle. Varsinainen matkasuunnitelmahan on jo tehty, mutta aina sitä jotain puuhaa jää viimeisillekin päiville.

Meidän bussin päätepysäkki on ihan lähellä ja matka Perpignaniin
kestää 45 min. Matkalla voi ihastella naapurikyliä.


Auto on huollettu ja tulevan kauden vuokrasopimus on tehty, mukavaa on lähteä välillä Suomeen! Ensi vuonna onkin mielenkiintoista, kun kävelykerhon kanssa suunnittelemme vaellusreissua Lappiin syksyksi 2016. Siinäpä onkin puuhaa. En aio ilmoittautua mihinkään kouluun vaan jatkan itsenäisesti (ja itsepäisesti) verbien taivutuksen kertaamista ja juttelen mahdollisimman paljon naapureiden ja vaelluskerholaisten kanssa.
Tässä kuva väliaikaisen kotimme terassilta päivänä, jolloin
ei tuullut. Onneksi asumme tässä vain tämän kuukauden.


Nyt aurinko paistaa niin ihanasti, että aion mennä kokeilemaan, josko tuonne aaltojen sekaan mahtuu uimaan. Tuuli ei ole osoittanut rauhoittumisen merkkejä, vaan vasta torstaina ennusteen mukaan nämä kovat tuulet helpottaisivat, pyöräily ja uiminen ovat hiukan haasteellista puuhaa tällaisina päivinä :). Yrittänyttä ei kuitenkaan laiteta...

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa pohjolan kesään, kyllä täällä jo tarkenee. Tyyni on järven pinta ja jossakin saarten takana kukkuu käki.
    Turvallista ja leppoisaa matkaa teille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, mukava se on, jos kesällä tarkenee...hih.

    VastaaPoista