tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi

Eilen aamulla avasimme ostamamme punaviinin jo hyvissä ajoin, kun lähdimme kauppaan salaattiostoksille. Suunnitelmissa oli syödä aattona lihaa sisältävä ruoka jo lounaaksi -ei myöhään illalla- siten Reijolle parempi. Tultuamme kaupasta, Reijo valitteli väsymystään ja nukkui koko iltapäivän ja illan samaan syssyyn. Hänellä oli kuumetta ja vatsa kipeä, harmillista :(. Söin yksikseni aattolounaan ulkona auringonpaisteessa ja toivoin Reijolle pikaista paranemista.
Lasillisen sain maisteltua tästä pullosta lounaalla, sen verran tunnelma oli alavireinen, ei mieli tehnyt yhtään enempää. Lueskelin ja yritin välillä saada Reijoa juomaan vettä ja odottelin käännettä parempaan.
Suurin odotuksin olimme ostaneet myös shamppanjaa, jonka löysimme kaupunkimatkallamme Perpignanista. Ajattelimme tällä juhlistaa uutta vuotta. Sanomatta lienee selvää, ettei pulloa tarvinnut edes avata. Kuulin kyllä keskiyöllä jonkun verran rakettien pauketta, mutta mitenkään suuressa mittakaavassa ei niitä täällä ammuskella. Hyvä niin. Vuoden ensimmäinen päivä valkeni pilvisenä ja SATOI jopa hiukan aamupäivällä. Loppuviikoksi on onneksi lupailtu aurinkoista.
Tämä pullo lähtee nyt kotimatkalle mukaan, sillä vaikka Reijon tila on nyt aamun mittaan vähän kohentunut, emme loppuviikosta uskalla sitä täällä kumota. Kaksi päivää enää jäljellä tässä residenssissä  ja sitten tie vie Andorraan ennen sunnuntaista kotimatkaa. Iloista Uutta Vuotta kaikille!
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti