maanantai 18. huhtikuuta 2016

Viimeisiä viikkoja vietellään

Kokeilin kirjoittaa puhelimella eräänä päivänä juttua tänne blogiini ja lisäsin vielä muutaman kuvan apropoo. Sitten painoin tietämättäni väärästä kohdasta et voilà, sinne meni teksti ja kuvat! Hyvä, etten heittänyt puhelinta perään... pitkä teksti kun oli tallentamatta! Tunsin itseni idiootiksi!

Nyt sitten lainaan Reijon masiinaa, jotta saan vähän kuulumisia tiedotettua. Minun läppärini on siis niin kaputt, ettei sitä ilman huoltoon viemistä kuntoon saada, toivottavasti edes sitten! Muuten pärjäillään ihan hyvin ja puhelimella saan surffailtua sen, mitä tarvitsen.

Viikko on kulunut täällä pakkailun merkeissä ja aikaa on enää yllättävän vähän lähtöön! 15 vrk:n kuluttua matka alkaa, jippii! Olen jo odottanut innolla Suomeen pääsyä, jotta saan nähdä lapsenlapseni! Kesä on ihan pian!

Nämä viimeiset ajat ennen lähtöä pitäisi rauhoittaa kaikelta ylimääräiseltä tekemiseltä, mutta näyttäisi tapahtuvan päinvastoin... jälleen kerran! Paniikinomainen tunne valtaa meidät matkalaiset ja tuntuu kuin olisi miljoona paikkaa seudulla vielä' käymättä ja tusinoittain asioita kokematta, ikäänkuin emme niitä jälleen syksyllä tai myöhemmin ennättäisi. Tasapainottelu ja kompromissit ovat nyt siis päivän teema.

Onneksi matkasuunnitelma on kaikinpuolin valmis ja helppo toteuttaa. Kokemustakin on ehtinyt jo kertyä muutaman reissun jälkeen.

Tässä  kuvia "lopun ajan " tunnelmista.


tiistai 12. huhtikuuta 2016

Pakollinen blogitauko

Viikonloppuna simahti mun melko uusi läppäri. Puhelimella bloggaus ei ole maailman mukavinta hommaa, kun ei siihen ole tottumusta. Odottelen kärsivällisesti päätöstä koneen kohtalosta ja pakkailen odotellessa tavaroita laatikoihin, sillä tasan kuukauden kuluttua laiva on Turussa ja toivottavasti me sen mukana ;)!
Joten mikäli mitään ei kuulu,  ei kannata huolestua, lähtöä valmistellaan ja nautitaan kesästä! Lämpötila on jo aivan kesäinen,  yöllä yli 10 ja päivällä yli 20 astetta.
Mikäli onnistuin liittämään pari valokuvaa, ne ovat viikonlopun vaellukselta. Linnunpesäkin löytyi, tosin tyhjänä.